Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 20:46

تاب تیم كراب دانه‌های اناری شكل با شربت و شیر نارگیل

تاب تیم كراب دانه‌های اناری شكل با شربت و شیر نارگیل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب نصف پیمانه   (125 میلی‌لیتر)

 

شكر یك پیمانه     (180 گرم)

 

برگ پاندانوس یا نعنا  2 شاخه

 

شیر نارگیل یك پیمانه (250 میلی‌لیتر)

 

شربت آلبالو یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

 

شاه‌بلوط خردكرده یك پیمانه

 

آرد ذرت یك‌دوم پیمانه

 

كنسرو میوه‌های گرمسیری نصف پیمانه

آشپزباشی

 

ابتدا آب، شكر و برگ نعنا را مخلوط كنید و 5 دقیقه بجوشانید. بعد شیر نارگیل را بیفزائید. وقتی جوشید، آن را از روی حرارت بردارید، از صافی ریز یا كاغذ فیلتر رد كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه شربت آلبالو را با شاه‌بلوط مخلوط سازید و 10 دقیقه بگذارید بماند.

بعد آن را آبكش كنید تا شربت اضافی‌اش گرفته شود. سپس آرد ذرت را با شاه‌بلوط‌های قرمزرنگ مخلوط نمائید، آرد اضافی آن را بگیرید.

اینك آب را در قابلمه مناسبی جوش آورید و شاه‌بلوط‌های آردی‌شده را در آن بجوشانید. وقتی كه در آب جوش معلق شدند و بالا آمدند، با استفاده از قاشق آن‌ها را بیرون بیاورید و در آب سرد بیندازید.

اكنون آن را در كاسه دسر بریزید و همراه با میوه‌های گرمسیری و یخ خردكرده میل نمائید.

 

برچسب ها: آشپزباشیآموزش تاب تیم كراب دانه‌های اناریتاب تیمکراب دانه های اناریکرابمواد تاب تیم تعداد بازديد: 1220 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است