Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 09:21

رولت سينه بوقلمون و اسفناج

رولت سينه بوقلمون و اسفناج

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

سینه‌ بوقلمون در حدود 1 كیلوگرم

 

نمك به میزان لازم

 

اسفناج 500 گرم

 

شنبلیله‌ خشك 1 قاشق چایخوری

 

خامه 100 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

پنیر گردوئی 50 تا 100 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

زعفران حل‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

كره 50 گرم

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

ابتدا سینه‌ بوقلمون را پس از استخوان كشی، از وسط نصف نمائید و نمك بزنید.

سپس آن را با نوك چاقوی بلند، از قسمت بالا به طرف داخل سوراخ كنید و چاقو را در آن قسمت بچرخانید، به گونه‌ای كه سینه پاره نشود.

اسفناج را پس از پاك‌كردن و شستن، در آب داغ بیندازید تا نرم شود. بعد آن را همراه با شنبلیله، در غذاساز به صورت پوره درآورید.

آن‌گاه خامه، تخم‌مرغ، پنیر گردوئی، نمك، فلفل و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط سازید تا خمیری شكل شود.

اینك آن را داخل كیسه‌ دارای ماسوره‌ی ساده بریزید و با آن، حفره‌ سینه‌ بوقلمون را پركنید و سر آن را بدوزید.

حالا سینه بوقلمون را به زعفران و روغن آغشته كنید.

بعد در ظرف مناسبی، در فر(تاون)، با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، قرار دهید تا كاملاً بپزد و برشته شود.

در اواخر پخت، روی بوقلمون را با قلم‌مو كره بمالید و مدت

5 دقیقه‌ دیگر در فر نگه‌دارید. اكنون سینه‌ بوقلمون را در ظرف مناسبی بگذارید و با چاقوی تیزی، به‌صورت ورقه‌ای برش بزنید.

یادآوری: اگر پنیر گردویی در دسترس نبود از مخلوط پنیر خامه‌ای و گردوی آسیاب كرده استفاده كنید.

 

برچسب ها: رولت اسفناجآشپزی مللآموزش آشپزیغذای مللانواع رولتآموزش رولتآشپزباشیرولت سينه بوقلمون تعداد بازديد: 1468 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است