Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1397 - 07:10

تاپناد زیتون

تاپناد زیتون

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4  نفر

زیتون سیاه (ریز خرد کرده) یک دوم پیمانه

زیتون سبز (ریز خرد کرده) یک دوم پیمانه

سیر له کرده 2 حبه

جعفری خرد کرده 50 گرم

روغن زیتون دو قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه یک‌ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

فیله ماهی کولی پخته یا ماهی تن 200 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

زیتون، سیر، جعفری، روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل و ماهی را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

حالا تاپناد زیتون را در کاسه مناسبی بریزید و سرو نمائید.

برچسب ها: غذای مللپیش غذاآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سبکغذا با زیتونتاپناد زیتونغذای آسان تعداد بازديد: 380 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است