Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 5 مرداد 1396 - 13:20

اسپاگتی با فلفل قرمز، گوجه‌فرنگی و زیتون سیاه

اسپاگتی با فلفل قرمز، گوجه‌فرنگی و زیتون سیاه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری

 

سیر خردكرده  1 حبه

 

كیپر خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

زیتون سیاه خردكرده بدون هسته  12 عدد

 

فلفل قرمز خرد كرده  یك دوم پیمانه

 

نمك  به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی خردكرده  1 كیلوگرم

 

جعفری تازه و خردكرده  1 قاشق سوپخوری

 

اسپاگتی  350 گرم

 

پنیر پارمزان رنده كرده  2 قاشق سوپخوری

 

جعفری برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی

 

روغن زیتون را در تابه بزرگی با كف ضخیم حرارت دهید. سیر را به آن اضافه كنید و با حرارت كم، به مدت 30 ثانیه تفت دهید. سپس كیپر، زیتون، فلفل قرمز، نمك و گوجه‌فرنگی را به آن بیفزائید، در ماهیتابه را نیمه باز بگذارید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

حالا جعفری را به این مخلوط اضافه كنید و دوباره در ظرف را نیمه‌باز بگذارید و با حرارت ملایم، به مدت 10 دقیقه بپزید. اكنون در قابلمه مناسبی، آب و نمك بریزید و بگذارید جوش بیاید. حالا پاستا را در آن بریزید و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی كه نرم شود، بپزید.

بعد پاستا را آبكش كنید، در ظرف مناسبی بریزید و گرم نگه‌دارید، اینك مواد آماده و پنیر پارمزان رنده‌كرده را روی پاستا بریزید و با جعفری خردكرده تزئین نمائید و بلافاصله آن را میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیمواد لازم اسپاگتیروش تهیه اسپاگتیاسپاگتی با فلفلاسپاگتی با گوجه فرنگیاسپاگتی با زیتون تعداد بازديد: 413 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است