Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 14:01

کوردن بلو

کوردن بلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

 گوشت راسته گوساله   ...............   ۸ تكه (۴۰۰ گرم)

گوشت سینه مرغ ...................   ۴ تكه (۲۰۰ گرم)

نمک و فلفل  ................    به میزان لا‌زم

پنیر ورقه‌ای ..............   ۴ ورق

آرد سفید گندم ...............   ۴ قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ  .................    ۱ عدد

شیر ................    یک‌چهارم پیمانه

آرد سوخاری   ...............   ۴ قاشق سوپخوری

روغن مایع ...............    به میزان لا‌زم

كنسرو مارچوبه   .............   ۱ قوطی(برای تزیین)

لیمو ترش .............   ۱ عدد

طرز تهیه :

ابتدا تكه‌های گوشت و مرغ را با بیفتک‌كوب كوبیده تا نرم و كمی نازک شوند سپس با نمک و فلفل مزه‌دار كنید. یک تكه گوشت و یک تكه مرغ و یک ورق پنیر و مجددا یک تكه گوشت را روی هم قرار دهید و با دست كمی فشار دهید تا به هم بچسبند. سپس در آرد بغلتانید و در تخم‌مرغ و شیر كه از قبل با هم مخلوط كرده‌اید فرو كنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و دو طرف آن را در روغن سرخ كنید و همراه مارچوبه و لیمو سرو نمایید.

برچسب ها: سینه مرغکوردن بلوطرز تهیه کوردن بلوکنسرو مارچوبهپنیر ورقه ای تعداد بازديد: 1076 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است