Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 12:08

رول‌های سوسیس

رول‌های سوسیس

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

خمیر میل‌فوی (هزارلا) 500 گرم

 

سوسیس انگشتی 100- 200 گرم

آشپزباشی

 

خمیر میل‌فوی را روی سطح آردپاشیده، باز كنید و به صورت مربع‌های 5×5 درآورید و سوسیس را رویش بگذارید. بعد به صورت ضربدر، خمیر را روی هم قرار دهید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خمیر، بپزد و كمی برشته شود. اكنون رول‌های سوسیس را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیرولآشپزباشیرول‌های سوسیسآموزش رول‌های سوسیسروش تهیه رول‌های سوسیسمواد لازم رول تعداد بازديد: 1228 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است