Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 08:55

تارت هندی

تارت هندی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 200 گرم

 

بیكینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

ادویه كاری 1 قاشق چایخوری

 

كره سرد خرد كرده 100 گرم

 

آب یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

 

خامه 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

مواد لازم میانی

 

كره 50 گرم

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

فیله مرغ ریز خرد كرده 200 گرم

 

پیازچه خرد كرده 200 گرم

 

تره خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل سبز خرد كرده 3 عدد

 

قرص عصاره مرغ پودر كرده  1 عدد

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

پنیر گودای رنده كرده 2 قاشق سوپخوری

 

كنجد 3 قاشق سوپخوری

 

ادویه كاری  1 قاشق سوپخوری

گروه آشپزی

 

آرد، بیكینگ‌پودر، نمك، شكر و ادویه را در ظرف مناسبی بریزید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه آب را كم‌كم مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید.

 حالا خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و به مدت تقریبی یك ساعت در یخچال استراحت دهید. قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر را چرب نمائید، نیمی از خمیر را در آن پهن كنید و به مدت 5 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید.

حالا قالب را از فر درآورید و مواد میانی را در آن بریزید. اكنون باقیمانده كنجد، پنیر و ادویه را روی مواد بریزید و مخلوط همزده خامه، تخم‌مرغ، نمك و فلفل را بیفزائید. آن‌گاه باقیمانده خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و روی مواد میانی پهن كنید.

اینك روی خمیر را با زرده تخم‌مرغ زرین كنید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر قرار دهید تا تارت بپزد و طلائی رنگ شود.

روش تهیه مواد میانی: كره و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا كره آب شود.

آن‌گاه مرغ و پیازچه را بیفزائید و تفت دهید. سپس سبزی‌ها و فلفل را اضافه كنید و تفت دهید. حالا قرص عصاره مرغ، نمك و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد خنك شود.

اكنون یك قاشق سوپخوری از پنیر گودا، یك قاشق سوپخوری از كنجد و یك قاشق چایخوری از ادویه كاری را به مواد بیفزائید.

 

برچسب ها: تارتآموزش تارتانواع تارتطرز تهیه تارتمواد اولیه تارتتارت هندی تعداد بازديد: 865 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است