Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 آذر 1399 - 02:07

تارت مرغ

تارت مرغ

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

آرد  300 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره سرد خردكرده  100 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

آب 6 قاشق سوپخوری

 

زرده تخم‌مرغ برای تزئین 1 عدد

 

مواد لازم میانی

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

قارچ خردكرده 250 گرم

 

سیر  2 حبه

 

پیاز سرخكرده  2 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده  1 عدد متوسط

 

سینه مرغ پخته 500 گرم

 

گوجه‌فرنگی خردكرده 2 عدد متوسط

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

گروه آشپزی

 

آرد را همراه با نمك و فلفل الك كنید و در كاسه مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده‌های نان در آید. آن‌گاه تخم‌مرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس اندكی خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا دو‌سوم از خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و در قالب چربكرده تارت به قطر 23 سانتیمتر، پهن نمائید. اكنون مواد میانی را روی خمیر بریزید و صاف كنید.

سپس باقیمانده خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر به شكل برگ برش بزنید و روی مواد میانی بچینید. آن‌گاه روی خمیر زرده تخم‌مرغ بمالید، قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. حال تارت را به مدت تقریبی 30- 40 دقیقه بپزید.

روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. قارچ را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه سیر، پیاز سرخكرده و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس مرغ و گوجه‌فرنگی را اضافه كنید و بگذارید آب گوجه‌فرنگی كشیده شود. حال نمك و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: تارتانواع تارتتارت مرغآموزش تارت مرغطرز تهیه تارت مرغمواد اولیه تارت مرغ تعداد بازديد: 1018 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است