Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 23:33

رولت اسپاگتی

رولت اسپاگتی

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

اسپاگتی 150 گرم

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

قارچ خردكرده 150 گرم

 

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

آرد نخودچی 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز رنده كرده 1 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای خردكرده 1 عدد

آشپزباشی – ایران کوهستانی

  

ابتدا قابلمه‌ مناسبی را تا نیمه آب كنید و یك قاشق سوپخوری نمك و قدری روغن به آن بیفزائید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه اسپاگتی را در آن بریزید تا بپزد و نرم شود.

سپس آن را در آبكش بریزید و كنار بگذارید. حالا در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز خردكرده را در آن تفت دهید و بعد قارچ را بیفزائید و تفت دهید. اكنون اسپاگتی را بیفزائید و مخلوط كنید.

 گوشت،كمی از نمك، فلفل، آرد نخودچی و پیاز رنده كرده را ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا كند. كاغذ آلومینیوم را روی میز كار بگذارید و با آب مرطوب كنید.

گوشت را روی آن پهن كنید و مواد فراهم‌كرده را رویش بریزید و رول كنید. در تابه‌ مناسبی، روغن بریزید و رولت را در آن برشته كنید. حالا رب گوجه‌فرنگی، فلفل‌دلمه‌ای، نمك، فلفل و زردچوبه را با یك پیمانه آب مخلوط كنید و روی رولت بریزید و به مدت 30دقیقه، در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اینك رولت را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با حلقه‌های گوجه‌فرنگی و لیموترش بیارائید.

 

برچسب ها: رولتانواع رولتاسپاگتیطرز تهیه رولتمواد اولیه رولترولت اسپاگتیآموزش رولت اسپاگتی تعداد بازديد: 1186 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است