Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:28

دلمه سیب‌زمینی با هویج و زیره

دلمه سیب‌زمینی با هویج و زیره

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 20 عدد ریز

هویج خرد كرده  2 عدد متوسط

خامه صبحانه 60 میلی لیتر (یك‌چهارم پیمانه)     

زیره 1 قاشق چایخوری

پیازچه خرد كرده 2 قاشق چایخوری

آبلیمو 2 قاشق چایخوری

پیازچه خرد كرده (اضافی) 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران كوهستانی

 

سیب‌زمینی و هویج را بپزید و هویج را پوره كنید. آن‌گاه برش كوچكی از روی سیب‌زمینی بردارید و داخلشان را با احتیاط خالی كنید. سپس یك‌چهارم از گوشتۀ سیب‌زمینی، خامه، زیره، پیازچه و آبلیمو را به پوره هویج بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا درون سیب‌زمینی‌ها را با این مخلوط، پر كنید و رویشان پیازچه بپاشید. حالا دلمه سیب‌زمینی را در سینی فر بچینید و قبل از پذیرائی، آن را 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

 

برچسب ها: دلمه سیب‌زمینی با هویج و زیرهآموزش دلمهآشپزي با هويج و زيرهمواد لازم دلمهروش تهيه دلمه سيب زميني تعداد بازديد: 1560 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است