Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 10:34

خوراك بره با سیب زمینی برشته

خوراك بره با سیب زمینی برشته

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

گوشت چرخكرده‌ 500 گرم

 

پیاز ورقه‌ای خرد كرده 1 عدد درشت

 

سیر له كرده 2 حبه

 

آب گوشت 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

آویشن یك دوم قاشق چایخوری

 

ارگانو یك‌دوم قاشق چایخوری

 

گوجه‌فرنگی پوست كنده و خرد كرده 200 گرم

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

آب 1 قاشق سوپخوری

 

سیب‌زمینی پوست كنده و مكعبی خرد كرده 1 عدد كوچك

 

قارچ دو نیم كرده 100 گرم

 

سیب‌زمینی ورقه‌ای خرد كرده 2 عدد متوسط

 

كره‌ی آبكرده 30 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

2 قاشق سوپخوری از روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. آن‌گاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا قهوه‌ای رنگ شود.

سپس گوشت سرخكرده را از تابه درآورید و باقیمانده‌ی روغن را در همان تابه بریزید. حالا پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

اكنون آب گوشت، رب گوجه‌فرنگی، آویشن، ارگانو، گوجه‌فرنگی و شكر را بیفزائید و مخلوط كنید.

اینك سس فراهم كرده را 5 دقیقه بجوشانید و گوشت را به تابه برگردانید و با سس مخلوط كنید.

آن‌گاه در تابه را بگذارید و خوراك را نیم‌ساعت بپزید. سپس آرد را با آب مخلوط كنید و درون خوراك بریزید.

در تابه را بردارید و بگذارید آب گوشت كشیده شود. در این میان سیب‌زمینی خرد كرده را بپزید و همراه با قارچ به خوراك بیفزائید.

حالا این مخلوط را به طور مساوی بین 4 ظرف نسوز به گنجایش 250 میلی‌لیتر (یك پیمانه) بریزید و با ورقه‌های سیب‌زمینی بپوشانید.

روی سیب‌زمینی‌ها كره بمالید و به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانی‌كه سیب‌زمینی‌ها برشته و طلائی‌رنگ شوند، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآموزش خوراکآشپزی در فرآشپزی با سیب زمینیغذا با سیب زمینیخوراک برهخوراك بره با سیب زمینی برشته تعداد بازديد: 1036 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است