Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 آذر 1399 - 03:30

پای گوشت و بادمجان

پای گوشت و بادمجان

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

شیر 200 میلی‌لیتر

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره آبكرده 100 گرم

 

آرد 600 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق سوپخوری

 

پنیر موزارلای  رنده كرده 250 گرم

 

بادمجان حلقه كرده و سرخكرده  1 كیلوگرم

 

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

 

مواد لازم میانی

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 2 عدد

 

سیر رنده كرده 4 تا 5 حبه

 

گوشت چرخكرده 400 گرم

 

فلفل دلمه‌ای خرد كرده 2 عدد

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زردچوبه  1 قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی  3 قاشق سوپخوری

گروه آشپزی

 

شیر، شكر، نمك و كره آبكرده را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط الك كرده آرد و بیكینگ‌پودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

آن‌گاه خمیر را قدری ورز دهید تا صاف و یكدست شود. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. حالا نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه تقریبی 18×35 سانتیمتر و به شكل بیضی باز كنید و در سینی چربكرده بگذارید.

نیمی از پنیر را رویش بریزید و بادمجان‌ها را روی پنیر بچینید. اكنون مواد میانی را روی بادمجان بریزید و باقیمانده پنیر را روی مواد میانی بپاشید. اینك نیمه دیگر خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و روی مواد قرار دهید.

دو لبه خمیر را با زرده تخم‌مرغ مرطوب كنید و به هم بچسبانید. آن‌گاه روی خمیر زرده تخم‌مرغ بمالید و با اضافی‌های خمیر اشكالی به شكل برگ و گل بسازید و روی خمیر بگذارید.

سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، پای را بپزید.

روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه گوشت، فلفل دلمه‌ای، نمك، فلفل و زردچوبه را نیز درون تابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر كند.

سپس رب گوجه‌فرنگی را همراه با یك‌دوم پیمانه آب به این مواد بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد.

 

برچسب ها: پایپای گوشتآشپزی با گوشتآموزش پایآشپزی با بادمجانانواع پایمواد اولیه پایطرز تهیه پایپای بادمجان تعداد بازديد: 1336 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است