Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 11:02

تارتلت براكلی و گل كلم

تارتلت براكلی و گل كلم

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 175 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری 

 

پاپریكا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره سرد خردكرده 75 گرم

 

آب سرد 3 قاشق سوپخوری

 

گل كلم پخته و خردكرده  100 گرم

 

كلم براكلی پخته و خردكرده 100 گرم

 

پیاز خلالی خرد‌كرده 1 عدد

 

پنیر موزارلای رنده كرده 75 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس تارت

 

كره 25 گرم

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

قرص عصاره سبزی 1 عدد

 

آب 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

شیر  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

گروه آشپزی

 

آرد، نمك و پاپریكا را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا شبیه خرده نان شود.

حالا آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید. سپس خمیر را در 4 قالب‌ تارتلت به قطر 10 سانتیمتر، پهن كنید و رویش چنگال بزنید. حال روی خمیر‌ها را با كاغذ روغنی بپوشانید و قدری لوبیا بریزید.

 قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 15 دقیقه خمیر را بپزید. اكنون كاغذ و لوبیا را از روی نان بردارید و گل كلم، كلم براكلی و پیاز را رویش بریزید و سس را بیفزائید.

آن‌گاه پنیر را روی تارتلت‌ها بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه سس: كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود. آن‌گاه آرد را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس مخلوط قرص عصاره سبزی و آب را همراه با شیر درون كره بریزید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود.

 

برچسب ها: تارتلتآموزش تارتلتانواع تارتلتطرز تهیه تارتلتمواد اولیه تارتلتتارتلت براكلیتارتلت گل كلم تعداد بازديد: 822 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است