Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:04

نان سیر با سس آلفردو

نان سیر با سس آلفردو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

نان باگت 2 عدد بزرگ

كره نرم 100 گرم

سیر له كرده 2 حبه

گشنیز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

براكلی بخارپز كرده 2 پیمانه

پنیر موزارلای رنده كرده 360 گرم

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

كره 30 گرم

سیر له كرده 2 حبه

مخلوط خامه و شیر125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

پنیر پارمسان رنده كرده 120 گرم

گشنیز خرد كرده2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

نان باگت را از درازا نصف كنید و در سینی دارای كاغذ روغنی قرار دهید. آن‌گاه كره، سیر و گشنیز را با هم مخلوط كنید و روی نان‌ها بمالید. سپس نان‌ها را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.

حالا سینی را از فر درآورید و سس آلفردو را روی نان‌ها بمالید و براكلی را با فاصله روی نان‌ها بچینید. اكنون روی سس را با پنیر موزارلا بپوشانید و سینی را 20 دقیقة دیگر در فر بگذارید تا پنیر آب شود و طلائی رنگ گردد.

 

برچسب ها: نان سیر با سس آلفردوروش تهيه نان سیر با سس آلفردوآموزش نان سیر با سس آلفردومواد لازم نان سیر با سس آلفردوآشپزي با سير و سس آلفردو تعداد بازديد: 2173 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است