Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 12:51

اردور مرغ و پنیر

اردور مرغ و پنیر

shooroshirin3

0 0

متوسط

3 نفر

مواد مورد نیاز

نان تست (برشتی) 8 تكه

 

كره 25 گرم

 

سینه مرغ پخته 200 گرم

 

ساقه كرفس 1 عدد

 

خیارشور متوسط 2 عدد

 

پیازچه 2 ساقه

 

پنیر خامه‌ای 100 گرم

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری برای تزئین 4 عدد

آشپزباشی- فاطمه درویش

ابتدا نان‌های تست را قالب بزنید، كمی كره روی آن‌ها بمالید و كنار بگذارید. حال سینه مرغ پخته، كرفس خیارشور، پیازچه، پنیر خامه‌ای، آبلیمو، نمك و فلفل را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید تا خوب نرم شود.

سپس مایه حاصل را درون قیف با ماسوره كنگره‌دار بریزید و روی نان‌ها گل‌هائی از آن بگذارید و با گوجه‌فرنگی تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیاردور پنیراردور مرغآشپزباشیفاطمه درویشاردور مرغ و پنیرآموزش اردور مرغروش تهیه اردور مرغ تعداد بازديد: 1320 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است