Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 00:29

پیاز و گل كلم سوخاری

پیاز و گل كلم سوخاری

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 175گرم

 

بیكینگ‌پودر یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری

 

ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه  1 قاشق چایخوری

 

گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

آب حدود 160 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

 

گل كلم پخته 250 گرم

 

پیاز حلقه كرده 1 عدد

 

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

ماست خامه‌ای 150 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

نعنا خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سیر له كرده 1 حبه

 

نعنا برای تزئین به میزان لازم

گروه آشپزی

 

آرد، بیكینگ‌پودر، تخم گشنیز، گرام ماسالا، زردچوبه، گشنیز و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه رویش را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید.

حالا گل‌كلم و پیاز را جداگانه در خمیر فرو ببرید و در روغن فراوان و داغ، سرخ كنید. اینك گل گلم و پیاز سوخاری را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

حال خوراك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با سس میل كنید.

روش تهیه سس: همه مواد سس را درون شیشه بریزید،  درش را محكم ببندید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: گل كلم سوخاریآموزش گل كلم سوخاریطرز تهیه گل كلم سوخاریمواد اولیه پیاز سوخاریطرز تهیه پیاز سوخاریپیاز سوخاریآموزش پیاز سوخاری تعداد بازديد: 827 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است