Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:11

ميتُلف اسفناج و بوقلمون

ميتُلف اسفناج و بوقلمون

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت بوقلمون چرخكرده 650 گرم

 سس گوجه فرنگی1 پیمانه

خرده نان یك دوم پیمانه

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد

تخم مرغ همزده 2 عدد

پنیر پارمسان رنده كرده 2 قاشق سوپخوری

تخم كرفس آسیاب كرده یك دوم قاشق چایخوری

اسفناج پخته و آب گرفته 300 گرم

پنیر موزارلای رنده كرده سه چهارم پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

بوقلمون، یك چهارم پیمانه از سس گوجه‌فرنگی، خرده نان، پیاز، تخم‌مرغ‌ها، پنیر پارمسان و تخم كرفس را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه قالب لوف را به اندازه 10× 22/5 سانتیمتر با كاغذ روغنی بپوشانید و نیمی از مخلوط فراهم كرده را درون قالب بریزید و پهن كنید به گونه‌ای كه كف و دیواره قالب را بپوشاند.

سپس اسفناج و پنیر موزارلا را بیفزائید و با باقیمانده مخلوط بوقلمون، رویش را بپوشانید. حالا قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و میتلف را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، در فر بپزید. اكنون باقیمانده سس گوجه‌فرنگی را روی میتلف بریزید و آن را 15 دقیقه دیگر، در فر بپزید. همینكه میتلف خنك شد، آن را از قالب درآورید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید.

برچسب ها: آشپزی با اسفناجآشپزیمواد لازم ميتلف اسفناج و بوقلمونروش تهیه ميتلف اسفناج و بوقلمونمیتلف اسفناج تعداد بازديد: 1896 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است