Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 آذر 1399 - 05:12

كاسترد كدو حلوائی

كاسترد كدو حلوائی

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كدوی پخته و پوره كرده 400 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر قهوه‌ای 130 گرم

 

خامه 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه

 

شكر قهوه‌ای 50 گرم

 

گردو خرد كرده 50 گرم

 

كره‌ آبكرده 1 قاشق سوپخوری

 

دارچین برای تزئین به میزان لازم

 

كدوی پخته و پوره كرده 400 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر قهوه‌ای 130 گرم

 

خامه 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه

 

شكر قهوه‌ای 50 گرم

 

گردو خرد كرده 50 گرم

 

كره‌ آبكرده 1 قاشق سوپخوری

 

دارچین برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مژگان فرهنگ

 

پوره‌ كدو را در ظرف مناسبی بریزید و كنار بگذارید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شكر قهوه‌ای را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس خامه، دارچین و نمك را بیفزائید و این مخلوط را روی كدو بریزید و هم بزنید.

حالا كاسترد را در 4 ظرف نسوز به گنجایش 125 میلی‌لیتر بریزید و آنها را در سینی دیواره بلند محتوی آب بچینید به گونه‌ای كه آب تا نیمه‌ ظرف‌های نسوز را بپوشاند.

اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، كاسترد را بپزید. اینك مواد رویه را رویش بریزید و25 -30 دقیقه‌، دیگر در فر بپزید. آن‌گاه كاسترد را برای پذیرائی با دارچین بیارائید.

 

روش تهیه مواد اولیه: همه‌ مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: كاستردكاسترد كدو حلوائیانواع كاستردطرز تهیه كاستردمواد اولیه كاستردآشپزی با كدو حلوائی تعداد بازديد: 850 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است