Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 آبان 1396 - 02:23

خوراك سلطان

خوراك سلطان

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

ران مرغ 600 گرم

 

روغن زیتون 140 میلی‌لیتر (حدود دو سوم پیمانه)

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

سیر خرد كرده 3 حبه

 

فلفل چیلی سبز 2 عدد

 

فیله‌ی گوجه‌فرنگی خرد كرده 2 عدد

 

نمك و فلفل سفید به میزان لازم

 

پاپریكا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب مرغ 200 میلی‌لیتر (حدود یك و یك‌سوم پیمانه)

 

بادمجان كبابی 4 عدد

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

شیر 200 میلی‌لیتر (حدود یك و یك‌سوم پیمانه)

 

پنیر گودای رنده كرده یك‌چهارم پیمانه (20 گرم)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

 

ران مرغ را از استخوانش جدا نمائید و خرد كنید. آن‌گاه یك‌چهارم پیمانه از روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس آن را از روغن درآورید و كنار بگذارید. حالا 50 میلی‌لیتر دیگر، از باقیمانده‌ی روغن زیتون را در همان تابه بریزید، پیاز و سیر را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید.

حالا مرغ را بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر، آن را تفت دهید. اینك چیلی‌ها را از طول نصف كنید، دانه‌هایش را درآورید و خلالی خرد كنید.

اكنون آن را همراه با گوجه‌فرنگی، به مخلوط مرغ بیفزائید و نمك، فلفل و پاپریكا را افزوده و تفت دهید.

سپس آب مرغ را به مواد درون تابه بیفزائید، حرارت اجاق را زیاد كنید و آن را پیوسته هم بزنید تا آب مرغ كشیده شود. آن‌گاه بادمجان‌های كبابی كرده را ریز خرد كنید و كنار بگذارید.

حال سس بشامل را به این ترتیب فراهم كنید. باقیمانده‌ی روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید.

سپس آرد را بیفزائید و تفت دهید و شیر را كم‌كم به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس، غلیظ شود.

حال بادمجان، نمك و فلفل را درون سس بریزید و مخلوط كنید. پس از آن پنیر را بیفزائید و هم بزنید تا پنیر آب شود.

اینك مخلوط فراهم كرده‌ی بادمجان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و تكه‌های مرغ را رویش بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآشپزی با مرغآشپزی با بادمجانآموزش خوراکخوراکخوراك سلطان تعداد بازديد: 355 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است