Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 20:08

نان پركرده با ماهی و سیب‌زمینی

نان پركرده با ماهی و سیب‌زمینی

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

نان سفید 1 قرص

 

سیب‌زمینی 2 عدد متوسط

 

فیله ماهی شیر 200 گرم

 

پیازچه خردكرده 3 ساقه

 

شوید خردكرده 1 قاشق چایخوری

 

خامه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه سس گوجه‌فرنگی:

 

كره 15 گرم

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

پیاز خردكرده 1 عدد كوچك

 

فیله گوجه‌فرنگی خردكرده 3 عدد

 

پودر قرص عصاره سبزی 1 عدد

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

شكر 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

یك‌سوم از روی نان را بردارید و داخل نان را به گونه‌ای خالی كنید كه از هر طرف یك سانتیمتر ضخامت داشته باشد. آن‌گاه پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و به مكعب‌های 1 سانتیمتری خرد كنید و بپزید. حالا ماهی را بپزید و یا در فر برشته كنید تا نرم شود.

سپس ماهی را پرك‌ پرك كنید و همراه با سیب‌زمینی، پیازچه و شوید در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سازید. آن‌گاه مایه فراهم كرده را درون نان بریزید و مخلوط خامه و تخم‌مرغ به آن بیفزائید.

اكنون تكه برداشته شده نان را سرجایش قرار دهید و نان پر كرده را درون كاغذ آلومینیومی بپیچید. سپس آن را در سینی بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

اینك نان را ازكاغذ بیرون آورید و برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با سس گوجه فرنگی میل كنید.

روش تهیه سس گوجه‌فرنگی: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

حالا گوجه‌‌فرنگی‌ها، قرص سبزی، آب و شكر را بیفزائید و سس را بجوشانید تا گوجه‌فرنگی‌ها نرم شوند. سپس سس فراهم كرده را صاف كنید تا آماده مصرف شود.

 

برچسب ها: نان پركرده با ماهی و سیب‌زمینینان پرکرده ماهینان پرکرده سیب زمینینان پرکردهغذا با ماهی تعداد بازديد: 1181 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است