Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 12:43

پیراشكی ماهی

پیراشكی ماهی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 375 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مایه خمیر 7 گرم

 

شیر ولرم 150 میلی‌لیتر (حدود دو‌سوم پیمانه)

 

كره آبكرده 115 گرم

 

تخم‌مرغ  2 عدد

 

زرده تخم‌مرغ برای روی خمیر 1 عدد

 

مواد لازم میانی

 

كره 40 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

فیله ماهی خردكرده  150 گرم

 

قارچ خردكرده 3 قاشق سوپخوری

 

پنیر خامه‌ای 2 قاشق سوپخوری

 

شوید خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

گروه آشپزی

 

در ظرف مناسبی، آرد، نمك و مایه‌خمیر را مخلوط كنید. آن‌گاه شیر ولرم، كره و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود و به دست نچسبد.

خمیر را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و یك ساعت كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز كنید و با برشگری به قطر 10 سانتیمتر قالب بزنید.

سپس به اندازه یك قاشق سوپخوری از مواد میانی روی هر خمیر بگذارید و خمیر را تا كنید. لبه‌های آن را به هم بچسبانید و در سینی فر بگذارید. حالا رویشان زرده تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید.

روش تهیه مواد میانی: كره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق آب كنید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید، تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا فیله ماهی و قارچ را بیفزائید و تفت دهید و بگذارید ماهی بپزد.

اكنون پنیر خامه‌ای، شوید، پیازچه، نمك و فلفل را به مواد اضافه كنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود.

 

برچسب ها: آشپزی با ماهیپیراشكیانواع پیراشكیطرز تهیه پیراشكیمواد اولیه پیراشكیآموزش پیراشكیپیراشكی ماهی تعداد بازديد: 1322 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است