Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 16:16

پاستای تخم مرغ و ژامبون

پاستای تخم مرغ و ژامبون

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

اسپاگتی 350 گرم

 

روغن 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 3 حبه

 

فلفل قرمز آسیاب كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل دلمه‌‌ای قرمز، خرد كرده 2 عدد كوچك

 

قرص عصاره‌ی سبزی 1 عدد

 

آب گرم 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

تخم‌مرغ همزده 4 عدد

 

خامه 180 میلی‌لیتر (سه چهارم پیمانه)

 

ژامبون گوشت خرد كرده 5 ورق

 

اسفناج خرد كرده 100 گرم

 

پنیر گودای رنده كرده 60 گرم

 

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

پنیر پارمسان رنده كرده به میزان لازم

 

فلفل سیاه به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

اسپاگتی را در قابلمه‌ی حاوی آب جوش و نمك بپزید، ‌در صافی بریزید و گرم نگه دارید. آن‌گاه روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید، سیر، پودر فلفل قرمز و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و تفت دهید.

سپس قرص عصاره‌ی سبزی حلكرده در آب را بیفزائید و  سس را 3 دقیقه، بجوشانید. حالا تخم‌مرغ‌ها و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و آن را به سس فراهم كرده، بیفزائید.

اكنون ظرف محتوی سس را روی حرارت ملایم قرار دهید و سس را پیوسته هم بزنید تا تخم‌مرغ نبندد! (سس باید به حدی غلیظ شود كه پشت قاشق فلزی را بپوشاند).

اینك اسپاگتی، ژامبون، اسفناج، پنیر گودا و جعفری را درون سس بریزید و یك دقیقه‌ی دیگر روی حرارت نگه دارید تا گرم شود.

حالا اسپاگتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پنیر پارمسان و فلفل سیاه میل كنید.

 

برچسب ها: پاستاآموزش آشپزیآموزش پاستاانواع پاستاپاستای تخم مرغ و ژامبوناسپاگتیسس پاستا تعداد بازديد: 2639 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است