Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 شهریور 1399 - 20:36

پيراشكی سیب زمینی (مراکشی)

پيراشكی سیب زمینی (مراکشی)

shooroshirin5

0 0

متوسط

14 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 2 عدد درشت (600 گرم)

 

كره 30 گرم

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

سیر له كرده 2 حبه

 

زیره‌ی آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری

 

پودر فلفل قرمز (چیلی) یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ پخته و خرد كرده 2 عدد

 

خمیر فیلو 14 ورق 20×30 سانتیمتری

 

كره‌ی آبكرده (اضافی) 80 گرم

 

زیره 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سیب‌زمینی‌ها را با پوست در سینی فر بچینید و به مدت تقریبی یك ساعت و ربع یا تا زمانیكه سیب‌زمینی‌ها نرم شوند، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه، هر یك از آنها را نصف كنید. سپس با قاشق داخلشان را خالی نمائید و در ظرف مناسبی بریزید.

حال كره را به سیب‌زمینی بیفزائید و خوب مخلوط كنید. روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. اكنون ادویه‌ها را نیز بیفزائید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود.

آن‌گاه این مخلوط را همراه با آبلیمو و تخم‌مرغ به پوره‌ی سیب‌زمینی بیفزائید و خوب مخلوط كنید و بگذارید خنك شود.

حالا روی خمیرهای فیلو، كره (اضافی) بمالید و دوتا دو تا روی هم بگذارید و از درازا به 4 قسمت مساوی ببرید.

اینك روی هر نوار خمیر، یك قاشق سوپخوری از مایه‌ی فراهم كرده بگذارید و به شكل مثلث (سمبوسه) بپیچید و در سینی چربكرده بگذارید.

رویشان كره بمالید و زیره بپاشید. حالا سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و پیراشكی‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شوند، برشته كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای مللآشپزی با سیب زمینیغذای مراکشیآموزش پیراشکیپيراشكی سیب زمینیدستور پیراشکی تعداد بازديد: 983 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است