Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 02:50

سیب‌زمینی ادویه‌ای

سیب‌زمینی ادویه‌ای

shooroshirin1

0 0

متوسط

3 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 2 عدد درشت

 

روغن آفتابگردان 1 قاشق چایخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد كوچك

 

زنجفیل تازه و رنده كرده

 

 یك تكه‌ دو و نیم سانتیمتری

 

زیره 1 قاشق چایخوری

 

گشنیز خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

ماست تازه و چند برگ گشنیز تازه برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی – ایران کوهستانی

 

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. سیب‌زمینی‌ها را با چنگال سوراخ سوراخ كنید و مدت 40 دقیقه، در فر بپزید. حالا آن‌‌‌ها را از طول نصف كنید و به كمك قاشق داخلش را خالی كنید.

 اكنون در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و بعد زنجفیل، زیره، گشنیز و زردچوبه را به آن بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید.

اینك گوشته سیب‌زمینی پخته را نیز به این مخلوط اضافه كنید و نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید. حال درون سیب‌زمینی‌های پوست‌گرفته را با مخلوط فراهم‌كرده پر كنید و روی آن‌ها را با ماست و گشنیز بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزی با سیب زمینیآشپزباشیایران کوهستایسیب‌زمینی ادویه‌ایانواع پخت سیب زمینیطرز تهیه سیب‌زمینی ادویه‌ایآموزش سیب‌زمینی ادویه‌ایدستور سیب‌زمینی ادویه‌ای تعداد بازديد: 821 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است