Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 20:31

چیکن تترازینی (فتوچیـنی بافــیله مرغ)

چیکن تترازینی (فتوچیـنی بافــیله مرغ)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

فتوچینی    250 گرم

روغن مایع    به میزان لازم

فیله مرغ خرد کرده   4 عدد

قارچ خرد کرده     200 گرم

نمک و فلفل سیاه   یک هشتم قاشق چایخوری

پیاز خرد کرده   1 عدد

سیر له کرده    2 حبه

آرد سفید    یک‌چهارم پیمانه

آب مرغ    یک چهارم پیمانه

شیر پرچرب  سه چهارم  پیمانه

آرد سوخاری    یک دوم پیمانه

پنیر پارمسان     یک دوم پیمانه

آویشن     به میزان لازم

جوزهندی     به میزان لازم

جعفری خرد کرده    2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

فتوچینی را به مدت  8 دقیقه در آبجوش و نمک بپزید. آن‌گاه آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و فیله‌های مرغ را تفت دهید. قارچ را نیز تفت دهید.

اینک فیله تفت داده، قارچ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

سپس در تابه مناسبی روغن بریزید. پیاز و سیر را قدری تفت دهید. و آرد را بیفزائید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

اکنون آب مرغ و شیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

حالا تمام مواد فراهم کرده را به همراه فتوچینی، آرد سوخاری، پنیر پارمسان، آویشن و جوز هندی مخلوط کنید.

سپس ظرف نسوزی را چرب کنید و مواد فراهم کرده را درون آن بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اینک می‌توانید غذا را با ریحان تازه و گوجه‌ گیلاسی بیارائید.

برچسب ها: غذای مللفتوچینیفتوچینی با فیله مرغآشپزباشیکیان رنجبرچیکن تتزارینیروش تهیه چیکن تترازینیمواد لازم برای تهیه چیکن تترازینیانواع غذا با فیله مرغ تعداد بازديد: 262 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است