Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 28 آذر 1397 - 01:23

فریتاتای سیب‌زمینی

فریتاتای سیب‌زمینی

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد درشت

 

سیر له كرده 1 حبه

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده 1 عدد كوچك

 

كنسرو ذرت 150 گرم

 

پودر اُرگانو 1 قاشق چایخوری

 

سیب زمینی حلقه‌ای خرد كرده 400 گرم

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

تخم‌مرغ همزده 4 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر موزارلا رنده كرده 100 گرم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

در ظرف مناسب مایكروویو روغن، پیاز و سیر را بریزید و در مایكروویو با قدرت 100درصد یا 900وات به مدت 4 دقیقه بگذارید. حالا ظرف را از دستگاه بیرون آورید و فلفل دلمه‌ای، ذرت و اُرگانو را به آن بیفزایید و مخلوط كنید.

اینكه كف ظرف مناسب مایكروویو به قطر 20 سانتیمتر را با یك لایه سیب‌زمینی بپوشانید. سپس مخلوط فراهم كرده را روی آن بریزید و دوباره یك ردیف سیب زمینی بچینید.

اكنون شیر، تخم‌مرغ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و روی فریتاتا بریزید و پنیر بپاشید. حالا ظرف را در دستگاه مایكروویو بگذارید و با قدرت 100درصد یا 900وات، به مدت 20-25 دقیقه روشن كنید تا فریتاتا بپزد.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش فریتاتافریتاتاآشپزی با سیب زمینیانواع فریتاتاآشپزباشیاعظم گلزارمنشفریتاتای سیب‌زمینیطرز تهیه فریتاتادستور فریتاتا تعداد بازديد: 522 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟