Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 13:37

سمبوسه سبزی با خمیر فیلو

سمبوسه سبزی با خمیر فیلو

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خلالی خردكرده 1 عدد

 

پودر گشنیز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر زیره سبز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

ادویه گرام‌ماسالا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سیب‌زمینی پخته و مكعبی خردكرده 225 گرم

 

نخودفرنگی پخته 100 گرم

 

اسفناج پخته 150 گرم

 

نمك و فلفل قرمز به میزان لازم

 

خمیر فیلو 4 ورق

 

سس گوجه‌فرنگی در صورت دلخواه  به میزان لازم

گروه آشپزی

 

در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه ادویه‌ها را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود.

حال سیب‌زمینی، نخودفرنگی و اسفناج را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس نمك و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا مواد سرد شود.

اینك خمیر فیلو را به شكل مستطیل به اندازه 9×15 سانتیمتر ببرید و هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم‌كرده وسط آن بریزید و خمیر را بپیچید. حالا سمبوسه‌ها را در روغن فراوان سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

آن‌گاه سمبوسه‌ها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با سس گوجه‌فرنگی میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش سمبوسهانواع سمبوسهطرز تهیه سمبوسهمواد اولیه سمبوسهسمبوسهسمبوسه سبزیسمبوسه خمیر فیلو تعداد بازديد: 904 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است