Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 10:20

اسپاگتی با پپرونی

اسپاگتی با پپرونی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

اسپاگتی  375 گرم

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

زیتون سیاه خردكرده  90 گرم

 

سوسیس پپرونی خرد كرده  125 گرم

آشپزباشی

 

مطابق با روش نوشته‌شده بر روی بسته پاستا، آن‌ها را در ظرف جاداری حاوی آب جوش بپزید. سپس، آب اضافی‌اش را خالی كنید و درپوشی روی آن بگذارید تا گرم بماند. اكنون روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و با حرارت ملایم، به مدت 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی كه سبك شود، تفت دهید.

آن‌گاه زیتون و پپرونی را بیفزائید و به مدت 2 دقیقه دیگر، همه مواد را با هم تفت دهید. حالا اسپاگتی را اضافه نمائید و تمامی آن‌ها را خوب با هم تركیب كنید. اینك غذا، آماده پذیرائی است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیاسپاگتیآشپزباشیاسپاگتی با پپرونیتهیه اسپاگتی با پپرونیمواد لازم اسپاگتی با پپرونیروش تهیه اسپاگتی با پپرونی تعداد بازديد: 1668 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است