Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:55

كیش با بلوچیز

كیش با بلوچیز

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 250 گرم

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

كره سرد خردكرده  120 گرم

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

آب سرد 3- 4 قاشق سوپخوری

 

پنیر موزارلای رنده كرده  200 گرم

 

مواد لازم میانی

 

براكلی خردكرده 700 گرم

 

گل‌كلم خردكرده  700 گرم

 

بلوچیز خردكرده 300 گرم

 

خامه 250 گرم

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

گروه آشپزی

 

آرد و نمك را الك كنید و در كاسه مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.

سپس خمیر را اندكی ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد آن را در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون با وردنه، خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم‌سانتیمتر باز كنید و در قالب پای به قطر 22 سانتیمتر بیندازید.

اضافی‌های اطراف خمیر را بگیرید و كف خمیر را چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نكند! حالا قالب را در سینی بگذارید و خمیر را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اینك نان پخته را با مواد میانی پر كنید و پنیر موزارلا را رویش بپاشید، حالا دوباره قالب را در سینی بگذارید و 15 دقیقه دیگر كیش را بپزید.

روش تهیه مایه میانی: براكلی و گل كلم را در آب جوش و نمك بجوشانید تا قدری نرم شوند و بعد در صافی بریزید. آن‌گاه بلوچیز و خامه را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا پنیر آب شود. سپس گل‌كلم، براكلی و مخلوط پنیر و خامه را با همراه نمك و فلفل در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با پنیركیش بابلوچیزآموزش كیش بابلوچیزطرز تهیه كیش بابلوچیزمواد اولیه كیش بابلوچیزبابلوچیز تعداد بازديد: 1120 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است