Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 19:35

پاستا و گوشت قالبی

پاستا و گوشت قالبی

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 پاستا لوله‌ای 250 گرم

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

گوشت چرخکرده 500 گرم

 

سیر له کرده 2 حبه

 

نمک به میزان لازم

 

 فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری

 

کنسرو گوجه فرنگی 1 قوطی کوچک

 

پنیر پارمسان 1 پیمانه

 

پنیر موزارلا 250 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا به جوش آید. آن‌گاه نمک و پاستا را بیفزائید و آن را بپزید تا نرم شود. حالا در آبکش بریزید و رویش قدری آب ولرم بدهید.

سپس در تابه مناسبی روغن بریزید. گوشت، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی اجاق آن را تفت دهید. حالا کنسرو گوجه‌فرنگی را بیفزائید و با حرارت ملایم آن را بپزید تا آبش کشیده و تبخیر شود.

اینک در کاسه مناسبی گوشت، سه چهارم از پاستا، پنیر پارمسان و نیمی از پنیر موزارلا را ترکیب کنید. سپس تابه‌ای به قطر 20 سانتیمتر را چرب کنید، اطراف تابه را با باقیمانده پاستا لوله‌ای بپوشانید.

حالا مواد فراهم کرده را در تابه بریزید و قدری بفشارید، رویش را با باقیمانده پنیر بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

اکنون پاستا قالبی را در ظرف مناسبی برگردانید و با گوجه‌فرنگی و ریحان بیارائید.

 

برچسب ها: انواع پاستاپاستا و گوشت قالبیپاستا با گوشتپاستای قالبیآموزش پخت پاستا تعداد بازديد: 1078 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است