Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:45

املت قارچ و اسفناج

املت قارچ و اسفناج

shooroshirin6

0 0

آسان

1 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن زیتون 1 قاشق چایخوری

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

 

قارچ ورقه‌ای خرد کرده یک چهارم پیمانه

 

برگ اسفناج خرد کرده 1 پیمانه

 

تخم مرغ همزده 2 عدد

 

آب 1 قاشق سوپخوری

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

پنیر چدار یا گودای رنده کرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای، پیاز و قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا اسفناج را افزوده و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها، آب، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید. حالا تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و مایه تخم‌مرغی را درون تابه بریزید و بگذارید یک طرف آن ببندد.

اکنون مخلوط اسفناج را روی املت بریزید و پنیر بپاشید. اکنون طرف دیگر املت را روی مواد میانی تا کنید و پس از چند دقیقه، املت را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: غذا با قارچانواع املتاملت قارچاملت قارچ و اسفناجاملت اسفناج تعداد بازديد: 1628 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است