Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 16:09

ساندویچ رولتی ژامبون با پنیر

ساندویچ رولتی ژامبون با پنیر

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ژامبون مرغ یا گوشت  4 حلقه

 

پنیر پیتزای ورقه‌ای 2 برگ

 

نان باگت یك عدد

 

مخلفات (كاهو، خیارشور، گوجه‌فرنگی) به میزان دلخواه

آشپزباشی

 

ابتدا تابه مناسبی را چرب كنید و روی اجاق بگذارید. بعد 2 برگ از ژامبون‌ها را كف تابه‌ بیندازید. تاحرارت مختصری ببینند. سپس پنیر پیتزای ورقه‌ای را روی ژامبون‌ها قرار دهید تا پنیر نرم شود، آن‌گاه ژامبون دوم را روی آن‌ها قرار دهید و با كف‌گیر یا كاردك بر‌گردانید تا ژامبون‌های دوم هم حرارت مختصری ببینند.

بعد از روی حرارت بردارید، رول كنید و در نان باگت قرار دهید. در ضمن می‌توانید رولت ژامبون با پنیر را به صورت رول‌های كوچك‌تر و با اشكال گوناگون برش بزنید و همراه با سس و مخلفات دلخواه میل كنید.

یادآوری: در این ساندویچ، می‌توانید از هر دو نوع ژامبون (گوشت و مرغ) استفاده كنید. زیرا هم خوشمزه‌تر خواهد شد و هم ظاهر زیباتری خواهد داشت.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیساندویچ با پنیرآشپزباشیساندویچ رولتی ژامبون با پنیرساندویچ رولتیساندویچ با ژامبونتهیه ساندویچ با ژامبون تعداد بازديد: 1880 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است