Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 20:02

بیف استروگانف روسی

بیف استروگانف روسی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

 روغن به میزان لازم

پیاز خلالی خرد‌کرده  200 گرم

فلفل‌دلمه‌ای خلالی خرد‌کرده  150 گرم

قارچ خرد کرده  200 گرم

گوشت فیله گوساله (خلالی کرده)  400 گرم

نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

سس سویا  2 قاشق سوپخوری

آرد سفید   2 قاشق سوپخوری

استاک گوشت به میزان لازم

رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری

خامه  100 گرم

پودر جوز هندی

یک هشتم قاشق چایخوری

سیب زمینی خلالی کرده به میزان لازم

گوجه گیلاسی به میزان لازم

آشپزباشی - صابر مالمیر

روغن  و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. فلفل دلمه‌ای و قارچ را نیز بیفزائید و اندکی دیگر تفت دهید  و تابه را از روی حرارت بردارید.

حالا در تابه‌ای دیگر قدری روغن بریزید و گوشت را در آن تفت دهید. سپس نمک، فلفل و سس سویا را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.

اینک آرد را نیز بیفزائید گوشت و آرد را روی حرارت پیوسته هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

آن‌گاه آب گوشت را اضافه کنید تا گوشت بپزد. رب گوجه فرنگی را نیز افزوده و 2 دقیقه تفت دهید.

اکنون سبزیجات آماده کرده را اضافه کنید و در نهایت خامه و جوز هندی را بیفزائید.

حالا در ظرف مناسبی خوراک را بکشید و با خلال سیب‌زمینی و گوجه گیلاسی آن را بیارائید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیبیف استروگانفصابر مالمیربیف استروگانف روسیطرز تهیه بیف استروگانفمواد لازم برای تهیه بیف استروگانف تعداد بازديد: 191 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است