Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 00:11

مینی ساندویچ ماهی

مینی ساندویچ ماهی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی ماهی سوف بخارپز كرده 250 گرم

 

كرفس خردكرده 2 ساقه

 

پیازچه‌ی خردكرده 2 ساقه

 

سس مایونز 3 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

ماست خامه‌ای 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

نان ساندویچ 8 عدد كوچك

 

كره 25 گرم

 

جعفری خردكرده برای تزئین به میزان لازم

 

كاهو برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ماهی، كرفس و پیازچه را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه‌ای، نمك و فلفل را در كاسه‌ی دیگری بریزید و مخلوط كنید تا سس، صاف و یكدست شود.

سپس آن را به مخلوط ماهی بیفزائید، رویش را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا كنار نان‌ها را با چاقو ببرید و قدری كره روی نان بمالید.

اكنون به مقدار كافی از مایه‌ی فراهم كرده رویشان بریزید و اندكی جعفری بپاشید و با كاهو بیارائید.

یادآوری: ماهی را بخارپز كنید. بعد پوست و تیغش را بگیرید و آن را خرد كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش ساندویچانواع ساندویچآشپزی دریاییساندویچ ماهیدستور پخت ماهیغذای دریائیمینی ساندویچ ماهی تعداد بازديد: 947 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است