Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 00:05

پیراشكی گوشت

پیراشكی گوشت

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آب ولرم  80 میلی‌لیتر (یك سوم پیمانه)

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

مایه خمیر  خشك  10 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

روغن مایع  50 گرم (یك چهارم پیمانه)

 

نمك یك دوم قاشق چایخوری

 

آرد 300- 350 گرم

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

گوشت چرخكرده 400 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

پیاز سرخكرده  4 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

كنسرو ذرت  300 گرم

 

جعفری خرد كرده 1 پیمانه

گروه آشپزی

 

آب ولرم، شكر و مایه خمیر را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و ده دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال

شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، روغن مایع و نمك را در كاسه دیگری بریزید و مایه خمیر را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس آرد را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت در جای گرم استراحت دهید.

اكنون خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر، روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر به قطر 12 سانتیمتر دایره‌هائی از خمیر ببرید. سپس وسط هر خمیر یك قاشق سوپخوری از مواد میانی بریزید و خمیر را به شكل نیم‌دایره تا كنید.

دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و بفشارید تا مواد میانی بیرون نریزد! خمیرهای پركرده را در سینی آرد پاشیده بچینید، رویش را بپوشانید و 15 دقیقه كنار بگذارید. اینك آنها را در روغن فراوان و داغ سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

روش تهیه مواد میانی: گوشت چرخكرده، نمك، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه پیاز سرخكرده و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و تفت دهید. پس از 2 دقیقه، تابه را از روی اجاق بردارید و ذرت و جعفری را به گوشت بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با گوشتپیراشكیانواع پیراشكیطرز تهیه پیراشكیمواد اولیه پیراشكیآموزش پیراشكیپیراشكی گوشت تعداد بازديد: 1251 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است