Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 10 مهر 1399 - 00:05

پای مرغ و سوسیس

پای مرغ و سوسیس

shooroshirin1

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 300 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره سرد خرد كرده 175 گرم

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

آب سرد 2-3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

سینه مرغ پخته و خرد كرده 600 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده و تفت داده  350 گرم

 

سوسیس كوكتل حلقه‌ای خرد كرده 5 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سس قرمز تند 1 قاشق چایخوری

 

ترخون و ریحان خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز خرد كرده از هر كدام یك نصفه

 

 

سس سفید 1 پیمانه

 

پنیر موزارلای رنده كرده 150 گرم

 

مواد لازم رویه

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری

 

روغن مایع  1 قاشق چایخوری

گروه آشپزی

 

آرد و نمك را الك كنید و در كاسه بزرگی بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حال خمیر را اندكی ورز دهید تا نرم و لطیف شود. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون نیمی ازخمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و در قالب پای به قطر 25 سانتیمتر بیندازید.

اضافی‌های اطراف خمیر را بگیرید و لبه‌ها را صاف و مرتب كنید. سپس مواد میانی را روی خمیر بریزید. باقیمانده خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر به شكل دایره باز كنید، دور وردنه بپیچید و روی مواد میانی قرار دهید.

 لبه‌های دو خمیر را بهم بچسبانید و با مواد رویه، روی خمیر را زرین كنید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید تا پای بپزد و طلائی رنگ شود.

روش تهیه مواد میانی: مرغ، قارچ، سوسیس، نمك، فلفل، سس تند، سبزی، فلفل دلمه‌ای، سس سفید و پنیر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

روش تهیه سس سفید: 25 گرم كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه 25 گرم آرد به آن بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. حالا 250 میلی‌لیتر (1پیمانه) شیر به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس بپزد و غلیظ شود.

روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: پایآشپزی با مرغآموزش پایانواع پایمواد اولیه پایطرز تهیه پایپای مرغپای سوسیس تعداد بازديد: 1205 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است