Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 01:54

فیله ماهی با پنیر

فیله ماهی با پنیر

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

فیله ماهی به دلخواه 4 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

شوید خردكرده  1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو  1 قاشق سوپخوری

 

ژامبون گوشت  4 ورق

 

پنیر موزارلای رنده‌كرده  به میزان لازم

 

جعفری خردكرده  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ابتدا فیله‌های ماهی را باریك برش بزنید و روی كاغذ فویل قرار دهید و روی آن‌ها نمك، فلفل، شوید و آبلیمو بریزید. سپس فویل را بپیچید و آن را به مدت 5 دقیقه داخل ظرف آب جوش قرار دهید.

بعد بسته فیله را از ظرف آب درآورید و پس از باز كردن آن، هر فیله را لای یك ورق ژامبون بپیچید. حالا این پیچه‌ها را در ظرف نسوز چربكرده بگذارید و روی آن‌ها ابتدا پنیر بریزید و بعد مقداری جعفری بپاشید.

اكنون پیچه‌ها را به مدت 10 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر(تاون) قرار دهید تا پنیر، ذوب و طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیفیله ماهیآشپزباشیمرضیه مرشدیفیله ماهی با پنیرفیله با پنیرماهی با پنیرروش تهیه فیله ماهی تعداد بازديد: 827 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است