Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 06:52

كورنیك

كورنیك

shooroshirin1

0 0

سخت

11 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 150 گرم

 

مرغ پخته و خردكرده  450 گرم

 

قارچ خردكرده 150 گرم

 

كره آبكرده 50 گرم

 

جعفری ریز خردكرده 30 گرم

 

تخم‌مرغ پخته رنده كرده 3 عدد

 

خمیر هزارلا  1 كیلوگرم

 

تخم‌مرغ برای روی پیراشكی 2 عدد

 

مواد لازم برای تهیه كرپ

 

آرد 80 گرم

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ  1 عدد

 

شیر 200 میلی‌لیتر

 

كره آبكرده 1 قاشق چایخوری

 

نمك كمی

گروه آشپزی

 

برنج را بشوئید و در قابلمه حاوی آب جوش بریزید تا قدری نرم شود و بعد آن را آبكش كنید. آن‌گاه در كاسه مناسبی برنج، مرغ، قارچ، كره، جعفری و تخم‌مرغ پخته را مخلوط كنید و كنار بگذارید.

اینك در كاسه دیگری مواد كرپ را كه شامل، آرد، شكر، تخم‌مرغ، شیر، كره و نمك است بریزید و با همزن دستی بزنید تا صاف و یكدست شود و از این مایه 4 كرپ درست كنید.

خمیر هزارلا را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و دو دایره به قطر‌های 22 و 26 سانتیمتر از آن ببرید و در سینی بگذارید. مواد فراهم‌كرده را به چهار قسمت مساوی تقسیم كنید و یك‌چهارم از آن را روی خمیر كوچكتر قرار دهید.

سپس یك كرپ رویش بگذارید و دوباره مواد میانی را بریزید. این كار را تكرار كنید تا همه مواد و كرپ‌ها روی هم قرار گیرند. اكنون خمیر بزرگ‌تر را روی آخرین كرپ بگذارید و مطابق تصویر بیارائید.

روی خمیر تخم‌مرغ‌همزده بمالید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. آن‌گاه كورنیك را در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: آشپزی با قارچكورنیكانواع كورنیكآموزش كورنیكطرز تهیه كورنیكمواد اولیه كورنیك تعداد بازديد: 836 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است