Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:34

كوفته گردو

كوفته گردو

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

لپه 150 گرم

 

گردو‌ی آسیاب كرده 300 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

نشاسته گندم 1-2 قاشق سوپخوری

 

تره خرد كرده 50 گرم

 

ترخون و مرزه خشك 1 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب 1 لیتر (4 پیمانه)

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش  

 

لپه را بخیسانید، بپزید و پوره كنید. آن‌گاه گردو، لپه، نمك، فلفل، زردچوبه، تخم‌مرغ‌ها، نشاسته، تره و نیمی از ترخون و مرزه را در كاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا مایه چسبنده‌ای حاصل شود.

سپس در قابلمه مناسب و جاداری، پیاز‌داغ و زردچوبه بریزید و 1 دقیقه روی اجاق تفت دهید. حالا آب را بیفزائید و بگذارید بجوشد. آن‌گاه باقیمانده ترخون و مرزه را درون قابلمه بریزید.

اینك هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده‌ بردارید، به شكل توپ درآورید و در قابلمه بریزید. كوفته‌ها را به مدت 30 دقیقه بپزید و برای پذیرائی در كاسه مناسبی بریزید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید 1 قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی را در یك قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و به سس كوفته بیفزائید.

 

برچسب ها: کوفتهآموزش کوفتهانواع کوفتهطرز تهیه کوفتهمواد اولیه کوفتهكوفته گردو تعداد بازديد: 1262 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است