Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:37

رولت سبزی با ماهی

رولت سبزی با ماهی

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

ماهی شیر 1 كیلوگرم

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

مخلوط زیره، تخم گشنیز و فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری

 

 

نمك 1 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 150 میلی‌لیتر

 

سبزی 500  گرم

 

(تره، جعفری، گشنیز، شوید، پیازچه)

 

تخم‌مرغ 5 عدد

 

فلفل سیاه یك دوم قاشق چایخوری

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

دارچین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زنجفیل رنده كرده  1 قاشق چایخوری

 

پودر سیر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده كرده یك هشتم قاشق چایخوری

آشپزباشی – ایران کوهستانی  

 

ماهی را با مخلوط آبلیمو، ادویه و نمك مزه‌دار كنید. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید و ماهی را در آن سرخ كنید.

سپس تیغ‌های ماهی را بگیرید و ماهی را خرد كنید. حالا سبزی، تخم‌مرغ‌ها، نمك، فلفل، آرد، دارچین، زنجفیل، پودر سیر، زردچوبه و جوزهندی را در كاسه مناسبی بریزید و اكنون مایه فراهم‌كرده را در سینی چربكرده دارای كاغذ روغنی، به اندازه 35×45 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.

آن‌گاه كوكو را روی كاغذ آلومینیومی برگردانید، ماهی را رویش بریزید و رول كنید. رولت را در كاغذ آلومینیومی بپیچید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

یادآوری: در این دستور از انواع ماهی می‌توان استفاده كرد.

 

برچسب ها: آموزش رولتآشپزی با ماهیطرز تهیه رولتمواد اولیه رولترولت سبزیرولت با ماهی تعداد بازديد: 1506 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است