Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 مهر 1399 - 08:35

ساندویچ تنوری مرغ و پنیر

ساندویچ تنوری مرغ و پنیر

shooroshirin6

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

 نان باگت به طول 50 سانتیمتر 1 عدد

 

مرغ پخته و خرد کرده 250 گرم

 

پنیر خامه‌ای 250 گرم

 

پنیر چدار رنده کرده 120 گرم

 

پنیر موزارلای رنده کرده 60 گرم

 

فلفل فرمز تند ریز خرد کرده یک دوم قاشق چایخوری

 

پیازچه خرد کرده 1 پیمانه

 

فلفل سیاه به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه کره معطر:

 

کره 3 قاشق سوپخوری

 

سیر له کرده 2 حبه

 

نمک 1 پینچ

آشپزباشی- مریم نویدی زاده

 

انتهای نان باگت را برش دهید و خمیر درون نان را نیز درآورید. آن‌گاه مرغ، پنیر خامه‌ای، پنیر چدار، پنیر موزارلا، فلفل قرمز، پیازچه و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

حالا این مخلوط را درون کیسه شیرینی‌پزی بریزید و داخل نان را با آن پر کنید. اکنون روی نان کره معطر بمالید و آن را با فاصله‌های منظم ببرید.

برش‌های ساندویچ را کنار هم درون فویل بپیچید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی نان برشته و پنیر درون آن آب شود.  

روش تهیه کره معطر: کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق یا درون مایکروویو آب کنید. آن‌گاه سیر و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید.

 

برچسب ها: انواع ساندویچساندویچ تنوری مرغ و پنیرساندویچ تنوری مرغساندویچ تنوری با پنیرساندویچ تنوری تعداد بازديد: 1349 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است