Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:18

فلافل

فلافل

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

نخود آبگوشتی 1 پیمانه

 

پیاز 1 عدد

 

جعفری 2 قاشق سوپخوری

 

گشنیز قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

سیر 4 حبه

 

زیره 1 قاشق چایخوری

 

فلفل قرمز یك‌دوم چایخوری

 

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

آرد 4-6 قاشق سوپخوری

 

نان پیتا به تعداد لازم

 

گوجه فرنگی برای تزئین به میزان لازم

 

پیاز خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

 

فلفل دلمه‌ای سبز خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

 

 

ارده یك چهارم پیمانه

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

آب  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ژينوس نوروزی

 

نخود را از شب قبل بخیسانید. آن‌گاه آن را در آبكش بریزید، سپس نخود و پیاز را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید تا له شوند. حالا جعفری، گشنیز، نمك، فلفل، سیر، زیره و فلفل قرمز را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایه یكدستی حاصل شود.

سپس بیكینگ‌پودر و 4قاشق‌سوپخوری آرد به آن بیفرائید و چنانچه مایه شل بود، آرد بیشتری اضافه كنید. اكنون هر بار به اندازه دو قاشق سوپخوری از مایه بردارید و در دست گرد كنید یا با قالب مخصوص فلافل قالب بزنید.

اینك فلافل‌ها را درون ظرفی بچینید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس آن‌ها را در روغن فراوان سرخ كنید. فلافل‌ها را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

آن‌گاه نان پیتا را از وسط باز كنید. فلافل‌ها را درون آن قرار دهید. و همراه با گوجه‌فرنگی، پیاز و فلفل دلمه‌ای میل كنید. همچنین می‌توانید با مخلوط كردن ارده، آبلیمو، روغن زیتون و آب، سس تهیه كنید و روی فلافل بریزید.

 

برچسب ها: آموزش فلافـلطرز تهیه فلافـلانواع فلافـلدستور فلافـلفلافـلمواد اولیه فلافـل تعداد بازديد: 1310 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است