Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 مهر 1399 - 19:45

سوپ سیب زمینی با گوجه فرنگی و ريحان

سوپ سیب زمینی با گوجه فرنگی و ريحان

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 30 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق چایخوری

 

تره‌فرنگی خرد كرده 400 گرم (2 بوته‌ی كوچك)

 

سیر له كرده 2 حبه

 

سیب‌زمینی پوست كنده و خرد كرده 800 گرم (4 عدد متوسط)

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

برگ بو 2 عدد

 

قرص عصاره‌ی سبزی 2 عدد

 

آب گرم 1 لیتر (4 پیمانه)

 

مواد لازم برای روی سوپ

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

تره‌فرنگی ریز خرد كرده 200 گرم (1 بوته‌ی كوچك)

 

سیر له كرده 1 حبه

 

فیله‌ی گوجه‌فرنگی خرد كرده 500 گرم

 

ریحان خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

كره و روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق‌ قرار دهید. آن‌گاه تره‌فرنگی و سیر را بیفزائید و سه دقیقه تفت دهید.

سپس در قابلمه را بگذارید و ده دقیقه تره‌فرنگی را بپزید تا نرم شود.

حالا سیب‌‍‌زمینی، پوست لیمو، برگ بو و عصاره‌ی سبزی حلكرده در آب را درون سوپ بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه بجوشانید تا سیب‌‍‌زمینی نرم شود.

اكنون سوپ را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سوپ پوره شود. اینك سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بریزید و با مواد رویه بیارائید.

روش تهیه‌ی مواد رویه: روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. تره‌فرنگی و سیر را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه در تابه را بگذارید و ده دقیقه تره‌فرنگی را بپزید تا نرم شود.

اینك گوجه‌فرنگی را بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه سس را بپزید تا غلیظ شود. حالا ریحان را بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش سوپانواع سوپسوپ و آشسوپ سیب زمینیسوپ گوجه فرنگیسوپ سبزیجاتسوپ ریحان تعداد بازديد: 1258 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سوپ چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است