Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 12:59

ناگت انگشتی بوقلمون

ناگت انگشتی بوقلمون

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت بوقلمون چرخكرده 300 گرم

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

سیب‌زمینی رنده‌كرده 1 عدد كوچك

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

نمك‌، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده 2 قاشق سوپخوری

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

 

خرده نان 100 گرم

 

بادام زمینی برشته و خردكرده 100 گرم

 

روغن برای سرخ كردن  به میزان لازم

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

ابتدا بوقلمون، سیر، سیب‌زمینی و یك عدد تخم‌مرغ را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و قدری از زعفران در كاسه‌ی مناسبی بریزید و كاملاً مخلوط سازید و ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند.

حالا یك عدد تخم‌مرغ باقیمانده، شیر، كمی نمك و زعفران باقیمانده را مخلوط نمائید.

اینك هر بار از مایه ی فراهم‌كرده، یك گلوله بردارید و در دست به صورت انگشتی شكل دهید.

بعد در شیر و تخم‌مرغ بزنید و در مخلوط خرده نان و بادام زمینی كاملاً بغلتانید.

سپس در روغن سرخ كنید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با بوقلمونآشپزباشیآشپزی با ماکیانناگت انگشتیناگت بوقلمونانواع ناگتآموزش ناگت تعداد بازديد: 3630 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است