Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:03

پاستا با سس پنیر و اسفناج (Pasta With cheese and spinach)

پاستا با سس پنیر و اسفناج (Pasta With cheese and spinach)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم 4-6 نفر

 

پاستا پنه                               250 گرم

پنیر خامه ای                          100 گرم

آبلیمو                                     یک‌دوم از یک عدد

اسفناج پخته                           100 گرم

سیر  له کرده                           1 حبه

پودر جوزهندی                           به میزان لازم

آویشن                                    به میزان لازم

پیاز                                         50 گرم

نمک و فلفل سیاه                     به میزان لازم

پنیر پارمسان                             1 قاشق سوپخوری

شیر                                       50 – 70 میلی‌لیتر

روغن زیتون                              3 قاشق سوپخوری

 

آشپزباشی - کیان رنجبر

آب را جوش آورید، پاستا را اضافه کنید و به مدت 8 دقیقه بپزید و آبکش کنید.

آن‌گاه پنیر خامه‌ای، آبلیمو، اسفناج، سیر، جوز هندی، آویشن، پیاز، نمک، فلفل، پنیر پارمسان و شیر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را روشن کنید تا سس غلیظی به دست آید.

سپس پاستا را با قدری روغن روی حرارت گرم کنید و با سس مخلوط نمائید و برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: پاستاآشپزباشیدستور تهیه پاستاشور و شیرینپاستا با سس پنیر و اسفناجپاستا با سس پنیرپاستا با اسفناج تعداد بازديد: 620 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است