Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 آبان 1396 - 02:25

لازانیای بادمجان

لازانیای بادمجان

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بادمجان دلمه‌ای  3 عدد

 

نمك  به میزان لازم

 

روغن زیتون  75 میلی‌لیتر

 

پیاز درشت و خرد كرده 2 عدد

 

گوجه‌فرنگی بدون پوست و خرد كرده 800 گرم

 

سبزی‌های معطر  1 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده  2 حبه

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

لازانیا 6 ورق

 

مواد لازم برای تهیه سس پنیر

 

كره 25 گرم

 

آرد 25 گرم

 

شیر 300 میلی‌لیتر

 

خردل  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پنیر چدار یا گودای رنده كره  115 گرم

 

پنیر پارمزان رنده كرده  15 گرم

آشپزباشی

 

ابتدا بادمجان‌ها را حلقه‌ای ببرید، نمك بزنید و در روغن سرخ كنید. بعد در روغن باقیمانده، پیاز را تفت دهید. گوجه‌فرنگی، سبزی‌های معطر، سیر، نمك و فلفل را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه بپزید. لازانیا را با آب و قدری نمك بپزید و آبكش كنید. اینك در ظرف نسوزی بادمجان‌‌ها را بچینید و از مواد بالا روی آن بریزید و یك لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به همین ترتیب، لایه‌ها را تكرار كنید.

سپس سس پنیر را روی آخرین لایه بریزید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط بپزید.

روش تهیه سس پنیر

آرد را در كره تفت دهید و شیر را اضافه كنید. وقتی شروع به جوشیدن كرد، خردل و پنیرها را بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیلازانیالازانیای بادمجانآشپزباشیروش تهیه لازانیای بادمجانمواد لازم لازانیای بادمجانلازانیا با بادمجانتهیه لازانیای بادمجان تعداد بازديد: 270 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است