Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 03:21

سمبوسه سیب زمینی

سمبوسه سیب زمینی

shooroshirin5

0 0

متوسط

15 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 225 گرم

 

كره 30 گرم

 

سیاهدانه 1 قاشق سوپخوری

 

نمك یك‌دوم چایخوری

 

آب ولرم حدود 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

سیر له كرده 2 حبه

 

زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

ادویه‌ی كاری 2 قاشق چایخوری

 

زیره 1 قاشق چایخوری

 

سیب‌زمینی پخته و مكعبی خرد كرده 200 گرم

 

نمك یك دوم قاشق چایخوری

 

نعنای خرد كرده یك‌ و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

آرد  را الك كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید. كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده‌ نان درآید.

آن‌گاه سیاهدانه و نمك را بیفزائید و آب را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را به مدت تقریبی 5 دقیقه روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا نرم و یكدست شود.

سپس آن را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و نیم‌ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 8 سانتیمتر قالب بزنید.

حال لبه‌های خمیر را مرطوب كنید و یك قاشق چایخوری از مواد میانی وسط هر خمیر بگذارید و خمیر را تا كنید.

سپس لبه‌های خمیر را به هم بفشارید تا مواد میانی بیرون نریزد! آن‌گاه روغن را در تابه‌ی گودی بریزید و روی اجاق داغ كنید.

حالا سمبوسه‌ها را در روغن سرخ كنید و روی هوله‌ی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.

اینك سمبوسه را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آن‌گاه پیاز، سیر و زنجفیل را در آن تفت دهید تا نرم شوند.

حالا ادویه‌ی كاری و زیره را به آن بیفزائید و تفت دهید. سپس سیب‌زمینی، نمك، نعنا و آبلیمو را به مواد درون تابه بیفزائید و قدری تفت دهید.

اكنون تابه را از روی اجاق بردارید و 10 دقیقه صبر كنید تا خنك شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسمبوسه سیب زمینیآموزش سمبوسهانواع سمبوسهمواد میانی سمبوسهخمیر سمبوسهدستور سمبوسه تعداد بازديد: 989 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است