Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 04:55

سوفله سیب زمینی

سوفله سیب زمینی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیب زمینی پوست كنده و خرد كرده 600 گرم

 

شیر 150 میلی‌لیتر

 

كره 50 گرم

 

نمك  به میزان دلخواه

 

ژامبون مرغ خرد كرده 150 گرم

 

خامه  150 میلی‌لیتر

 

آبلیمو  یك قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 2 عدد

 

جعفری و ریحان خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

 

پنیر موزارلا 200-150 گرم

آشپزباشی

 

در ظرف نسوزی، سیب زمینی و قدری آب بریزید. آن گاه با درپوش، به مدت 13 تا 15 دقیقه، با قدرت 100 درصد (900 وات) در مایكروویو قرار دهید و گاهی آن را هم بزنید. پس از پخت، آب آن را خالی كنید. اینك سیب زمینی را له كنید و همراه با شیر، كره و نمك، مخلوط نمائید. سپس كف تابه نسوزی را چرب نمائید و پوره را در آن پهن كنید.

در كاسه مناسبی ژامبون، خامه، آبلیمو، تخم مرغ و سبزی را مخلوط كنید و روی پوره بریزید. بعد رویش را با پنیر بپوشانید. حالا ظرف را بدون درپوش، روی سه‌پایه قرار دهید و از پخت تركیبی مایكروویو و گریل با قدرت 50 درصد (450 وات)، به مدت 8 تا 10 دقیقه استفاده نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسوفلهروش تهیه سوفلهآشپزباشیسوفله سیب زمینیسوفله با سیب زمینیمواد لازم سوفله سیب زمینی تعداد بازديد: 797 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است