Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 03:38

سوفله‌ سیب زمینی

سوفله‌ سیب زمینی

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی پوست كنده 600 گرم (2 عدد درشت)

 

سیر پوست كنده 4 حبّه

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

خامه‌ی صبحانه 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

گوجه‌فرنگی خشك خرد كرده  35 گرم

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

4 ظرف نسوز مخصوص سوفله را به گنجایش 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه) چرب كنید و كنار بگذارید.

آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را به تكه‌های 4 سانتیمتری خرد كنید.

سپس سیب‌زمینی و سیر را در ظرف نسوز مناسبی بریزید و رویش روغن بپاشید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی یك و نیم ساعت در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

حال آن را پوره كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید. اكنون خامه، گوجه‌فرنگی، آویشن و زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

آن‌گاه 4 عدد سفیده‌ی تخم‌مرغ را در كاسه‌ی دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

حالا سفیده‌های تخم‌مرغ‌ را در دو نوبت به مخلوط سیب‌زمینی بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا حجم سفیده‌ها از بین نرود!

اینك مایه‌ی فراهم كرده را در ظرف‌های مخصوص سوفله بریزید و در سینی فر بگذارید.

سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیكه سوفله طلائی رنگ شود، بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سوفلهآشپزی با تخم مرغآشپزی در فرآشپزی با سیب زمینیانواع سوفلهسوفله‌ سیب زمینی تعداد بازديد: 1822 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است