Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:24

كباب ماهی عسلی

كباب ماهی عسلی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی ماهی سفید 500 گرم

 

كدوی حلقه‌ای خرد كرده 12 عدد كوچك

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری 12 عدد

 

قارچ 12 عدد كوچك

 

مواد لازم برای سس مرینید

 

سویا سس 2 قاشق سوپخوری

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 1 حبه

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ماهی را به مكعب‌های 2 سانتیمتری ببرید و در سس بخوابانید. رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه ماهی را از سس درآورید و سس را نگه دارید. سپس كدو را بخارپز كنید تا اندكی نرم شود.

حالا ماهی، كدو، گوجه‌فرنگی و قارچ را به 12 سیخ چوبی بكشید و روی صفحه‌ی چربكرده‌ی گریل یا توری چربكرده‌ی كباب‌پز، كباب كنید.

در این میان گاهی روی كباب از باقیمانده‌ی سس بمالید. اكنون كباب ماهی را با برنج یا سالاد میل كنید.

روش تهیه‌ی سس: همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید.

یادآوری: مرینید (Marinade) به مخلوطی گفته می‌شود كه برای خوابانیدن انواع گوشت فراهم می‌گردد.

نكات خواندنی

ماهی سفید به طول حدود 50 سانتیمتر، با فلس نسبتاً درشت به رنگ نقره‌ای روشن و سربی تیره و دم دوفاق.

گوشت این ماهی سفید و لطیف است. در گذشته ماهی سفید فقط به صورت دودی به تهران و شهرستان‌ها می‌رسیده است.

جنس نر ماهی سفید كه كمی كشیده‌تر است مرغوب‌تر شناخته می‌شود.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیغذای دریاییغذای مللآموزش کبابانواع کبابكباب ماهی عسلیسس مرینیدمزه دار کردن ماهی تعداد بازديد: 1411 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است